Toegangscontrole

Stand alone systemen Netwerk systemen en Intercom systemen

paxton1Elke deur in elk willekeurig pand is een stukje van een complex toegangssysteem.paxton2
Bij een toegangscontrolesysteem zijn er om die redenen een aantal extra componenten nodig om de organisatie stroom te controleren.
Plaats een codeslot of een kaart/taglezer, en geef iedere gebruiker een toegangscode of kaart, afhankelijk van de behoefte al of niet gecontroleerd middels een computerprogramma.Onderstaande systemen zijn stand-alone codesloten die voorzien in controle van een enkele deur, zonder koppeling van een computer. Door het aansluiten van een voedingseenheid en een elektrische deuropener is uw codeslot compleet.


Netwerk systemen

Toegangscontrolesystemen zijn niet alleen maar deuropeners met een kaartje. Vandaag de dag is een toegangscontrole systeem meer een management beheerssysteem. Of het nu gaat om één deur of 100 deuren, weten wie er door deze deuren gaan is een zaak van beheren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van kleine ofwel grote netwerksystemen, welke exact kunnen laten zien welke personen wanneer toegang hebben gehad. Hieraan gekoppeld werktijd-registratie en vakantiedagen, alles zeer overzichtelijk op een beeldscherm weergegeven. Ongewenste bezoekers hebben door middel van dit systeem geen toegang tot het pand. Het systeem is simpel, elke deur wordt voorzien van een elektronische of elektromechanische afsluiting, waaraan gekoppeld een deurcontroller. Deze controller wordt aangesloten op een computer(netwerk) voorzien van specifieke software, waarin alle gebruikersdata wordt geprogrammeerd. De gegevens worden verzonden naar de deurcontroller en uw autorisatie is gereed. Het verkrijgen van toegang kan met voorgeprogrammeerde kaarten, tag’s of code’s. Per gebruiker zijn tot 250 toegangsniveaus’s beschikbaar!!
Door koppeling van de computer met een modem kunt u ook op afstand het systeem beheren, deuren vrijgeven of juist vergrendelen.

Voordelen van proximitylezers zijn het ontbreken van mechanische onderdelen. Er is geen slijtage door kaartgebruik.

 


Intercom systemen

Intercomsystemen kunnen bestaan uit video of audio.
Onder het begrip audiosysteem verstaan wij een intercom waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van geluid. Videosystemen daarentegen zijn daarbij voorzien van een buitenpost met een ingebouwde camera en een binnenpaneel met een beeldscherm,(monitor), in zwart-wit of kleur.
Comelit-8461m-quadra-kit-mini-1De beeldschermen kunnen we dan nog splitsen in een beeldscherm bestaande uit een conventionele elektronenbuis of een LCD-scherm. De beeldkwaliteit van een LCD-scherm is vele malen beter dan een beeldbuis.

Intercomsystemen, audio of met video, zijn er niet uitsluitend voor villa’s en appartementcomplexen. Het Zuider Sleutelhuis kan voor bijna elke situatie een passend systeem realiseren. Opgebouwd uit een enkelvoudige kit of modulair, geënt op de situatie. Ook voor bestaande audioinstallaties is het mogelijk om met de reeds aanwezige bekabeling een nieuw video-intercomsysteem voor meerdere gebruikers te realiseren.

Raadpleeg onze verkoopmedewerkers in de winkel of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

Daar elke situatie anders is zijn er ook verschillende toepassingen van deuropeners en heeft elk type slot haar eigen type opener.
Dit is dan ook de reden dat een intercomkit wordt geleverd zonder deuropener. Onze verkoopmedewerker zal u dan ook bij aankoop van een intercom vragen welke type slot er bij u op de deur zit. Intercomsystemen hebben tot doel om alleen mensen binnen te laten als u dat wenst. Een intercomsysteem bedient daarom ook een elektrische deurontgrendeling.

SLEUTELS – SLOTEN – CILINDERS – MUURKLUIZEN – NAAMPLATEN – DEURDRANGERS – BRANDKASTEN –  ALARMINSTALLATIES   TOEGANGSCONTROLE – TEKSTBORDEN – PLAKLETTERS – SLUITSYSTEMEN