Naamplaten

Graveerplaten en plakletters

Het Zuider Sleutelhuis is tevens actief in het maken van allerhande graveerwerk en tekstborden met plakletters. Hiervoor hebben wij geavanceerde computers ter beschikking.
Onze medewerkers hebben daartoe speciale opleidingen gevolgd om een hoogwaardig eindproduct aan u te kunnen afleveren. Het is niet alleen het naamplaatje voor de voordeur, maar veel technisch graveerwerk op grote tekstborden in aluminium, messing en speciale kunststof sierborden in alle maten. Ook de belettering van gebouwen kunnen wij voor u verzorgen. Tevens hebben wij de mogelijkheid om in braille te graveren.

De keuze uit materialen is enorm en wij kunnen bijna alle lettertypes verwerken. Voor het maken van uw bedrijfslogo bent u bij ons op het juiste adres. U kunt hiervoor het logo digitaal aanleveren, of wij kunnen een bestaand logo digitaal bewerken vanaf een voorbeeld.

Meestal is snelheid van leveren voor u van groot belang. Moet het snel, bij ons kan het snel, met behoud van kwaliteit!

Voor de grotere platen hebben wij de mogelijkheid om deze te snijden op een zogenaamde plakletter. Hiervoor heeft u de keuze uit legio kleuren en natuurlijk ook weer alle lettertypes.
Een plakletter is doorgaans voordeliger dan een gegraveerd tekstbord.

 

Moderne computergestuurde graveertafel LS700.

Graveertafel-IS700

Voor de juiste materiaal keuze, de kleur, het lettertype en de lettergrootte doet u er verstandig aan een afspraak te maken met onze medewerkers ter plaatse. Zij kunnen u adviseren om uw wensen op graveerwerk te optimaliseren. Of loop gewoon eens bij ons binnen aan de Putsebocht.

Voor een naamplaat kunt u in onderstaande kleurenwijzer voor uzelf bepalen welke samenstelling het beste bij u past.
(Kleurenscala bij benadering)

The file "advanced-iframe/js/ai_external.js" can not be saved. Please check the permissions of the js folder and save the settings again.

SLEUTELS – SLOTEN – CILINDERS – MUURKLUIZEN – NAAMPLATEN – DEURDRANGERS – BRANDKASTEN –  ALARMINSTALLATIES   TOEGANGSCONTROLE – TEKSTBORDEN – PLAKLETTERS – SLUITSYSTEMEN