Sleutels

Sleutels, cilindersleutels, klaviersleutels en autosleutels

Cilindersleutels

U kent ze wel, cilindersleutels. Wellicht heeft u een bosje van dergelijke sleutels in uw tas of broekzak. In het gebruik noemt men dit ook wel Lips sleutels. U moet bedenken dat deze merknaam er maar één is van wat er zo al aan sleutelmerken in de wereld in omloop is. Als u deze sleutels naast elkaar legt ziet u waarschijnlijk maar geringe verschillen. Toch zijn er duizenden verschillende sleutelprofielen en is er maar één die past in uw voordeurslot. Voor ons de taak om juist dat ene sleutelprofiel te vinden van de sleutel die u bij ons wilt laten kopiëren.

Bij Het Zuider Sleutelhuis is de kans klein dat het kopiëren van uw cilindersleutel niet mogelijk is. Alle denkbare profielen hebben wij in voorraad.
Zuidersleutelhuis-sleutel-cilindersleutels-klaviersleutels-autosleutels

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het kopiëren van gecertificeerde sleutels. Dit zijn sleutels waarbij een certificaat is geleverd bij aanschaf van de profielcilinder(s).Voor het kopiëren van deze sleutels is het vereist dit certificaat te overleggen.
sleutelbos(Zie voor nadere informatie over gecertificeerde sleutels onze pagina“profielcilinders”).

Ook in de sleutelmakers branche zijn computers niet meer weg te denken. Op vele bureausloten staat een nummer. Aan de hand van dit nummer en eventueel het merk slot kunnen wij op de computer de passende sleutel maken. Hiervoor hebben wij een database bestand van tienduizend- en-een verschillende sleutels.

 

 

Sleutelmachine gebruik

Als u ons de juiste sleutelcode levert, maken wij de passende sleutel op de computergestuurde machine.
Speciale sleutels, gecertificeerde sleutels, autosleutels. Deze computergestuurde machine leest eerst uw eigen sleutel en maakt dan een exacte kopie. Uw zekerheid: de sleutel past altijd!

 

 

 


Klaviersleutels

Klaviersleutels zijn nog steeds actueel. U kent ze natuurlijk van de achterdeur, badkamer of bureaulade. Wat u niet weet is dat de zwaarste en grootste kluis nog steeds wordt uitgevoerd met een zogenaamde klaviersleutel. Het heet dan in zo’n geval een dubbelbaards kluissleutel.
De meeste klaviersleutels hebben wij kant en klaar op de haak hangen. Dat is dan een klaviersleutel waarop meestal een nummertje staat. Het Zuider Sleutelhuis maakt ook voor u op “ambachtelijke wijze” de klaviersleutel waar geen nummer op staat. Hierbij komt de naam sleutelmaker weer geheel tot zijn recht. Als u ons een klavierslot aanlevert waarvan geen sleutel meer aanwezig is dan kunnen wij bijna altijd voor u hierop een sleutel maken.

 

Kluissleutels

Voorbeeld van een dubbelbaard kluissleutel.
Het maken van dit type sleutels vergt enig vakmanschap.Het dupliceren van deze sleutel is niet zo
maar gebeurd.

’s Morgens brengen, ’s middags ophalen.

 

 

 

 

Pasklare klaviersleutels

 

De bekende klaviersleutel op nummer.
Weet u het merk en nummer, wij pakken dan die sleutel direct van de haak.

 

 

 

 

 

Oude klavier sleutels

 

Klaviersleutel nostalgie…….
Zo worden ze niet meer gemaakt!!

 

 

 

 


Autosleutels

Autosleutels, klaar terwijl u wacht, is een slogan van ons die niet alleen van toepassing is voor de conventionele autosleutels. Ook speciale autosleutels welke met de computer worden gemaakt zijn in een paar minuten gereed. Het Zuider Sleutelhuis heeft voor bijna alle merken de passende sleutel, ook voor de speciale sleutels van Mercedes, Ford, BMW en Porsche ect. Alle autosleutels worden geleverd met een stalen of plastiek kop, waarbij deze kop er meestal hetzelfde uitziet als de originele.

Autsleutels met startonderbreker of transponder

De moderne autosleutel is tegenwoordig uitgerust met een ingebouwde startonderbreker.
Dit betekent dat alleen het insnijden van de sleutel niet voldoende is. In de sleutelkop is een chip aangebracht die moet worden geprogrammeerd. Een aantal van deze autosleutels kunnen wij ook voor u programmeren. Wanneer u een originele sleutel met chip laat bijmaken voor een sleutel zonder chip, zal deze gekopieerde sleutel wel in het contact draaien, starten zal de auto echter niet doen. Wij kunnen voor u uitzoeken of de sleutel is voorzien van een chip.

 

Sleutelmachine quatroAutosleutels met code is ook voor ons geen probleem. Als u de code weet kunnen wij met de computer de passende sleutel voor u maken.
Hoe komt u aan de code als de sleutels verloren zijn?
In sommige gevallen is de code bij de dealer op te vragen; dit is alleen mogelijk als u zich als 1e eigenaar bij uw eigen dealer meldt.
Wanneer dat niet lukt zal er een contact -of deurslot moeten worden gedemonteerd waarop dan een sleutelcode staat. Staat ook dat er niet op, dan kunnen wij toch nog voor een sleutel zorgen. Wij kunnen dan voor u het slot uit elkaar halen en er een passende sleutel op maken. Het slot dient u zelf uit de auto te demonteren en bij ons aan leveren. Meestal geld: ’s morgens gebracht, ’s middags gereed.

Voor al uw sleutels. Wij maken huissleutels, scooter sleutels, autosleutels, ook met transponder, kluissleutels, bureau sleutels, gecertificeerde sleutels.

Computergestuurd sleutels maken, ook voor autosleutels.

SLEUTELS – SLOTEN – CILINDERS – MUURKLUIZEN – NAAMPLATEN – DEURDRANGERS – BRANDKASTEN –  ALARMINSTALLATIES   TOEGANGSCONTROLE – TEKSTBORDEN – PLAKLETTERS – SLUITSYSTEMEN