Aanbiedingen

Inbraakwerende bijzetsloten, kluizen, draadloos alarmsysteem

PenslotenExtra beveiliging door middel van twee inbraakwerende bijzetsloten. Deze twee sterren sloten worden geplaatst met sluitkom en sleutelrozet. Uitsluitend te plaatsen in houten deuren. Per twee stuks nu voor de speciale prijs van €239,- compleet geplaatst.

€129,- Per stuk, geplaatst

 

 


Kluis voor thuis

Wij hebben een gunstig serie goedkope kluizen staan van De Raat. Leverbaar met een sleutelslot, maar ook met een codeslot. Deze kluizen vallen in de categorie S2. Dat wil zeggen voor een verzekerbaar bedrag van €5000,- contant, of €9000,- aan kostbaarheden. (zie hiervoor ook de PDF bij ‘brandkasten en kluizen’ op deze website.)

Goedkope-kluizen-de-raat-aanbieding

Gratis thuisbezorgd in regio Rotterdam.

Aanbiedingen & Occasions

Wij hebben regelmatig inruil kluizen in de showroom staan tegen sterk gereduceerde prijzen. Informeer naar deze aanbiedingen of kom eens langs in de winkel.


Goedkope hangsloten Masterlock

Vitrine-met-hangslotenWij hebben een partij goedkope hangsloten van het merk Masterlock kunnen bemachtigen. Deze hangsloten zijn er in een ruime variatie, ook meerdere gelijksluitend.

Dit zijn kwaliteitshangsloten. We hebben ze ook waarmee op afstand dmv bluetooth de hangsloten kunnen worden ontgrendeld.

 

 

 

 

 

SLEUTELS – SLOTEN – CILINDERS – MUURKLUIZEN – NAAMPLATEN – DEURDRANGERS – BRANDKASTEN –  ALARMINSTALLATIES   TOEGANGSCONTROLE – TEKSTBORDEN – PLAKLETTERS – SLUITSYSTEMEN