Geschiedenis Het Zuider Sleutelhuis b.v.

De oorsprong van Het Zuider Sleutelhuis dateert van maart 1965. In dat jaar werd er een winkelruimte gevonden aan de Putsebocht in Rotterdam Zuid. Met de al opgedane kennis van sloten en sleutels en een dosis enthousiasme werd de winkel geopend. Deze bleek al snel in een behoefte te voorzien en wij kregen de kans de klanten te laten zien wat de ontwikkelingen in slotenwereld in die tijd waren. Met onze kennis konden wij een goed advies geven en tevens was in die tijd de buitendienst opgestart. Deze buitendienst reed toen in een Daf bestelbusje. Dit resulteerde in een steeds groeiende klantenkring.

In de jaren ’80 werd er tevens een radiospot gelanceerd die ons bekendheid gaf in een groot deel van Zuid Holland. In die jaren werd ook de winkelruimte uitgebreid van één winkelpand naar drie aaneen grenzende winkelpanden. De buitendienst reed rond in service auto’s met een gigantische sleutel op het dak. Inmiddels zijn deze auto’s vervangen.

Met de onstuimige groei die wij mochten meemaken voelden wij ons verplicht tegenover onze klanten in onze branche trendsetter te zijn. De nieuwste machines en technieken werden gebruikt en nieuwe monteurs werden intern opgeleid. Ondertussen had ook de elektronica haar intrede gedaan. Alarminstallaties, toegangscontrole-en camerasystemen. In 1996 betrokken wij onze huidige vestiging aan de Putsebocht op de hoek van de Dordtselaan. Hier kunnen wij nog meer laten zien wat wij te bieden hebben in beveiligingswereld. De ontwikkeling staat niet stil. Nu staat de elektro -mechanische cilinder volop in de belangstelling. Dit Ikon product zal naar onze mening een groot stempel gaan drukken in de komende jaren op het gebied van de geavanceerde sluitsystemen. Sinds jaar en dag werken wij met fabrikanten waar wij volledig achter kunnen staan voor wat betreft de kwaliteit.

SLEUTELS – SLOTEN – CILINDERS – MUURKLUIZEN – NAAMPLATEN – DEURDRANGERS – BRANDKASTEN –  ALARMINSTALLATIES   TOEGANGSCONTROLE – TEKSTBORDEN – PLAKLETTERS – SLUITSYSTEMEN