Beslag, bouwbeslag

Deurbeslag, ook wel bouwbeslag genoemd is de laatste jaren enorm veranderd. In de jaren ’80 voldeed een aluminium schild van enkele mm dikte, waarbij de bevestigingsboutjes aan de buitenkant zichtbaar waren  nog wel. 10 jaar later werd het beslag dikker en werd voorzien van een SKG keurmerk. Toen nog maximaal 2 SKG sterren. De bevestigingsbouten zaten toen al niet meer aan de buitenkant van de deur. Inmiddels is het anti –kerntrek deurbeslag standaard bij nieuwbouw. Dit deurbeslag heeft altijd 3 SKG sterren. Dit extra inbraakwerende beslag is voorzien van een zogenaamde anti –kerntrek rozet. Dit voorkomt dat de inbreker met speciaal gereedschap de kern vanaf de buitenzijde uit de cilinder kan trekken, waarna de deur in twee tellen geopend kan worden.
SKG-veiligheidsbeslag-3-sterren

Dit beslag is inmiddels van elk merk en voor elke maatvoering en uitvoering beschikbaar. Ook losse veiligheid rozetten zijn tegenwoordig uitgevoerd in anti -kerntrek.

Voor standaard deurbeslag heeft Het Zuider Sleutelhuis een breed assortiment. Of het nu gaat om beslag voor een binnendeur, SKG veiligheidsbeslag of toiletgarnituur, wij hebben het op de plank.
Ook voor roestvrijstaal of messing deurbeslag bent u bij ons op het juiste adres.Onderstaande is slechts een kleine greep uit ons assortiment bouwbeslag.

Aluminium-deurbeslag
Aluminium deurbeslag, kruk aan binnen- en buitenzijde


Aluminium-buitenschild
Aluminium buitenschild met vaste greep


Aluminium buitenschild met vast ronde knop
Aluminium buitenschild met vaste knop


Aluminium buitenschild met vaste design knop
Aluminium buitenschild met vaste design knop


Veiligheidsbeslag voor bijzetslot
Veiligheidsbeslag voor bijzetslot


Langschilden-voor-toiletdeuren
Langschilden voor toiletdeuren


Profielcilinder-rozetten-voor-binnen-toepassingen
Profielcilinder rozetten, voor binnen toepassingen


Deurkrukrozet
Deurkrukrozet


RVS veiligheids deurbeslag in diverse kleuren

RVS veiligheids deurbeslag is in diverse kleuren leverbaar. Verchroomd mat, nikkel of brons. Dit veiligheidsbeslag is uitgerust met een kerntrekbeveiliging voor de profielcilinder. Uitsluitend de entree van de profielcilinder is zichtbaar, de rest is afgedekt met mangaan staal. Uitboren van de cilinder is uitgesloten. Dit deurbeslag is uitsluitend leverbaar in de pc maat van 72 mm.

SLEUTELS – SLOTEN – CILINDERS – MUURKLUIZEN – NAAMPLATEN – DEURDRANGERS – BRANDKASTEN –  ALARMINSTALLATIES   TOEGANGSCONTROLE – TEKSTBORDEN – PLAKLETTERS – SLUITSYSTEMEN