Extra beveiligingen

Secu bar raambeveiliging en secu bar deur beveiligingen

Als u alle sloten heeft veranderd in veiligheidssloten, speciale cilinders en eventueel een alarminstallatie heeft geplaatst vindt u wellicht dat uw pand tegen de inbrekers bestand is.
Inderdaad, het is inmiddels een stukje moeilijker geworden, maar…er zijn toch misschien nog zwakke plekken die u niet, maar de inbreker wel opmerkt. Hiervoor heeft Secu een groot scala aan beveiligingsproducten die deze zwakke plekken kunnen opvangen.
logo secu raam en deur beveiligingenDe meeste Secu producten zijn voorzien van een SKG* of SKG** keurmerk en voldoen dan ook aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Voor de doe-het-zelver zijn alle producten voorzien van een montage handleiding. Natuurlijk kan ook Het Zuider Sleutelhuis de montage voor u verzorgen.
Hieronder geven wij u een reeks van Secu producten die bij ons doorgaans in voorraad liggen.

Secubar-raambeveiligingen

Bovenlichten worden vaak vergeten. Secu heeft voor elke situatie een oplossing. Stangen, wit gelakt en op maat te zagen voor elke gewenste lengte. Deze stangen dienen te worden gebruikt voor openingen groter dan 15 centimeter. De combie is speciaal voor de bediening van het raamboompje.

Secubar-valraambeveiligingen-voorbeeldenValraambeveiligingen voor naar binnen draaiende bovenlichten.

Schuifpui-beveiliging

Schuifpuien kunnen worden voorzien van een Secu Plus. Deze uitschuifbare stang is afsluitbaar met een cilinder slot. Door het draaimechanisme kan deze stang naar het kozijn worden geklapt wanneer de pui opengezet wordt. Bij voorkeur wordt deze beveiliging toegepast bij schuifpuien waarvan het schuivende deel binnen zit.

Secustrip deurbeveiliging

Secustrippen dekken de sluitnaad van de deur en het kozijn geheel af, zodat het “flipperen” wordt voorkomen. Tevens is het een ijzersterke barrière tegen een koevoet of schroevendraaier.
Wij adviseren u om Secustrippen altijd te plaatsen in combinatie met een of twee extra sloten op de deur.

Secustrip-deur-beveiliging

Secustrip-deur-beveiliging2
Voor bijna elke deur is er een passende Secustrip. Naar binnendraaiend, naar buitendraaiend en naar buitendraaiend met een terugligging.
Standaardlengte is 2115 mm. Ook lengtes van 2500 mm leverbaar.
Kleuren: wit, bruin en gegalvaniseerd.

SLEUTELS – SLOTEN – CILINDERS – MUURKLUIZEN – NAAMPLATEN – DEURDRANGERS – BRANDKASTEN –  ALARMINSTALLATIES   TOEGANGSCONTROLE – TEKSTBORDEN – PLAKLETTERS – SLUITSYSTEMEN